MAIO: MES DO QUEIXO DO PAÍS

MAIO: MES DO QUEIXO DO PAÍS

Todo preparado para o mes do QUEIXO! Ao longo do mes de maio unha nova remesa de queixos chegará á nosa tenda. Queixos de pequenas queixerías que atopamos ao longo do País, todos de produción limitada. Permanecede atent@s as novidades!!! É seguro que haberá algunha... read more

ROSQUILLAS DE AURITA, DE LALÍN

NOVIDADE!! ROSQUILLAS DE AURITA As rosquillas forman parte da nosa tradición alimentaria, facémolas no entroido, mercámolas cando imos ás feiras e romerías, están presentes nas festas, ensinamos aos cativ@s a facelas…sermpre están aí. Que sería de nós sen as... read more
TOUZA VELLA

TOUZA VELLA

Touza Vella é un queixo de cabra, elaborado de xeito artesanal por Jorge e Rocío, en Castro Caldelas. Eles cuidan con esmero todo o proceso da fabricación do seu xeito, coidan das cabras que viven felices pastando en prados ao aire libre, as muxen e elaboran os... read more
CAIXA AGASALLO DÍA DA NAI

CAIXA AGASALLO DÍA DA NAI

Miña nai, miña naiciña, miña nai do corazón, moitas nais hai polo mundo, pero coma a miña non. Para as mamás máis doces….Esta caixiña  leva unha lata de Maruxas de nata, unhas pitucas con chocolate, unhas rosquillas de Aurita, un chocolate de Pazo Coruxo, unha... read more
QUEIXO DE INVERNO CAMPO CAPELA

QUEIXO DE INVERNO CAMPO CAPELA

Tradicionalmente ao queixo de Inverno chamásmolle queixo de Nabiza  porque nas pequenas granxas galegas, as vacas comem nabizas nos meses de inverno. Esta é unha práctica gandeira ancestral e infinitamente sostible. O queixo de inverno está curado a base de baños de... read more
BURGANAS, GALLETAS VEGANAS!!!

BURGANAS, GALLETAS VEGANAS!!!

Atención Vegan@s!! Dende Ourense , acaban de chegar estas galletiñas veganas, as Burganas, de arándos, margarina e red velvet. Unha delicia feita con produtos naturais. Bruganas, para vegan@s DO PAÍS read more
Cestiña de Castaño 1

Cestiña de Castaño 1

Esta cestiña de castaño fíxoa un cesteiro de Betanzos, é un agasallo marabilloso cheiño de cousas ricas. Leva un albariño Valdemonxes, unha bica de Trives, un chourizo de porco Celta, un queixo de San Simón, unhas galletiñas Pitucas con arandos, uns rebolos de Maruxío... read more
ESPECIAL DÍA DA NAI

ESPECIAL DÍA DA NAI

Miña nai, miña naicina como miña nai ningunha, que me quentou a cariña coa caloriña da súa O vindeiro 2 de maio é o día da nai, das mamás, das mamis, das maaaa, das que sempre están. Nese día especial, agasalla con produtos da casa, Do País. Ao longo destes días... read more
PATÉS O SUBMARINO

PATÉS O SUBMARINO

O Submarino Alta Conserva, é un produtor de marisco en conserva gourmet  fabricado  en Cambados, Rías Baixas, cos mellores mariscos galegos. É  un produto innovador de alta calidade e único no mercado, baseando no traballo nunha selección minuciosa das mellores... read more