CASA TORRE. DO CEBREIRO

Fai tempo que coñecín a Fidel nunha visita ao Cebreiro. Nese momento estaba a poucos días de retirarse. Amosounos as vacas, a queixería, explicounos como se fai o queixo no Cebreiro. Que tipo tan simpático e agradable! Tempo despois, alégrame comprobar que o seu traballo perdura, i é agora o seu fillo e a súa nora quenes coidan das vacas, da queixería e elaboran os queixos. Non hai diferenza dos que facía Fidel, seguen sendo os de sempre, os do Cebreiro.
O queixo Casa Torres é un queixo fresco, de pasta blanda, branca e granulosa, un chisquiño acedo (como ten que ser). É marabilloso para o postre, con marmelo ou marmelada. Delicioso con anchoas, con alcachofas e xamón, con froitas… Sempre está rico!!
Podedes mercalo a na tenda de Narón ou na tenda online www.dopaisprodutosgalegos.es. Aproveitade, durante esta semana…7.50!!!!
QUEIXOS TORRE, QUEIXO DO CEBREIRO, DA CASA….QUEIXO DO PAÍS.